Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), ταγμένο να συνεχίσει να συμβάλλει σε δραστηριότητες προώθησης της ερευνητικής και καινοτομικής κουλτούρας, καθώς και ανάδειξης της ερευνητικής δραστηριότητας των Κυπριακών Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Φορέων και Καινοτόμων Επιχειρήσεων προς το ευρύ κοινό, προγραμματίζει τη διοργάνωση της «Εβδομάδας Έρευνας» από τις 24 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2014.

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Έρευνας» έχει αποφασιστεί όπως η Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014, αποτελέσει ημέρα διαξαγωγής της Εκδήλωσης «Με τη Ματιά του...Ερευνητή 2014!», με δραστηριότητες αντίστοιχες της «Βραδιάς Ερευνητή». Ο χώρος της Εκδήλωσης θα είναι το Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», στη Λευκωσία και οι ώρες της Εκδήλωσης θα είναι 10:00 - 13:00 και 15:00 - 21:00. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν «περίπτερα» όπου οι δραστηριότητες θα είναι διαδραστικές και ενδιαφέρουσες για το ευρύτερο κοινό, καθώς και θα προάγουν τη δημόσια εικόνα των ερευνητών μέσω “fun interaction” με το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου